Sommar!!!

Har avnjutit mitt kaffe lyssnandes till ljuv fågelsång. Nu är det sommar. På riktigt. Jordgubbsplantor och rabarber står i full blom och vår trädgård har nog faktiskt aldrig varit vackrare. Syrenerna står i full blom, ligusterhäcken håller på att explodera och rosorna som jag planterade förra sommaren växer så det knakar.

Tre arbetsdagar har jag kvar. Sen är det långledigt som gäller för min del. Vi inleder sommaren med att åka till Italien och sedan blir jag hemma tills dess att vår lilla bebis föds. Känns helt obeskrivligt! Har inte varit föräldraledig på riktigt innan utan när de andra två föddes så var jag mitt uppe i mina studier. Så det här blir något nytt! Något stort! Något alldeles, alldeles underbart!

Nu måste jag snart ha bestämt mig till 100% vilka glasögon jag ska välja. Om en liten stund drar nämligen Albisen och jag in till stan.

20120605-085609.jpg

Annonser

2 thoughts on “Sommar!!!

    • !Tack Mia!!! Det ska bli superhärligt! Och som att börja om från scratch igen. Med allt vad det innebär. Men framförallt väldigt, väldigt spännande.
      Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s