Viva Italia

20120612-195847.jpg

Efter en lång resdag så nådde vi slutligen vår destination, Rom. Alarmklockan ringde vid 2.20 inatt och vid 3 kom min käre far för att skjutsa oss till det första tåget som avgick mot Kastrup. Vid 8.20 gick vårt flyg och mot all förmodan så gick allt helt super. Barnen har varit helt fantastiska att resa med och de har verkligen hjälpt till med att bära väskor och uppföra sig. Underbart att se! Dock vaknade de strax före tre och fick sedan bara en timmes sömn på tåget. Behöver jag säga att det var två helt dödströtta barn som somnade så snart de hade satt sig i hyrbilen som tog oss hem till svärfar.

Väl här så hoppade Julian i poolen, det var en del av hans plan för Italiensemestern, och han stannade där i två timmar! Vädret är sådär, temperaturen har legat på runt 25 grader men det har varit molnigt. Vi hoppas således på en mycket varm och solig dag i morgon.

Nu på kvällskvisten har vi avnjutit hemlagad mat i form av lättpanerad kyckling kryddad med fänkål, smörstekta zucchini med mynta och ris till det. Mycket gott!

Vi kommer att ta en tidig kväll och njuta av att ta igen den sömn vi har missat. Det är så mysigt att vara här…..Kan ni tänka er att vi har nästan tre veckor framför oss av inga måsten.

Annonser

One thought on “Viva Italia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s