Äntligen!!!!

20120914-193308.jpg

Den 14:e september i dag och hösten har synnerligen gjort entré. Vaknade som vanligt strax innan 6 i morse och det var alldeles mörkt och vips så kom den där morgontröttheten över en igen. Den som har lyst med sin frånvaro de senaste 3 1/2 veckor trots ett fasligt ammande på nätterna. Hösten är otroligt mysig med alla färger och ljus som man tänder, men morgonmörkret hade jag lätt kunnat vara utan.

Som nybliven trebarnsmamma så tar det tid att hitta rutiner och ork och mitt skrivande har liksom inte fått något utrymme. Särskilt som mannen har varit iväg i nio dagar. Men nu är han äntligen på väg hemåt!!! För att vara hemma i två veckor och sedan kommer det bli veckopendlande till Norge ytterligare några veckor.

Fredagskväll och lite mys med barnen. Efter deras önskemål så blev det laxfilé i ugn med pasta med pesto. Själv så tog jag en god sallad med spenat, fetaost och kronärtskocka till och struntade i pastan. Jag blev så glad när barnen önskade lax till fredagsmiddag. Särskilt då vi har en som är väldigt kräsen (eller ska man kanske kalla det jobbig?!) vad gäller mat och vi har kämpat länge för att få honom att gilla just fisk. Och nu äntligen!!! Det gäller att man inte ger upp:)

Ovannämnda kille har nu snart haft sitt gips i fyra veckor och på måndag åker det bort och då ska han sövas igen. Bara att hålla tummarna för att handleden är helt läkt. Det var en elak brytning på två ställen som krävde operation och en skruv. För er som inte har erfarenhet av gips så kan jag säga att det luktar inte direkt hallon efter några veckor. Fingrarna är inlindade i bandage så de luktar hallon de heller.

När mannen kommer hem så kommer han inte helt ensam. Han har faktiskt en bil med sig. Kan ni tänka er, vi har blivit med nytt åk. Det behövs när man blir fler i familjen. I varje fall om man som vi har ca 2 1/2 säte bak. Inte riktigt plats för alla om man säger så. Jag är verkligen ingen bilfantast men visst är det kul.

Annonser

6 thoughts on “Äntligen!!!!

  1. Åh, så söt sonen är. Lycka! 🙂
    Ja, nu är hösten här och vad härligt för dig med bebismys.
    Ny bil är också stort. Minns att vi skaffade en stor 7sittsig bil när vi blev fem och vilken förändring det blev bara det .
    Mys och ha en skön tisdag med dina fina.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s