Drömmen om en tvättstuga

Jag erkänner. Jag är en Hemnet-knarkare av stora mått. Jag älskar att kolla på hus, tomter och fritidsbostäder och inspireras och drömma mig bort. Just nu drömmer jag om en tvättstuga som ser ut såhär

20120926-210446.jpg

För visst är den snygg! Och man skulle säkert ha mycket mer lust att spendera tid där inne bara för att den är så snygg. Och med en fantastiskt dörr ut till den perfekta trädgården….. I like! Förmodligen skulle det aldrig ligga högar med tvätt, dammråttor i hörnorna eller smuts i vasken därinne heller….

Jag älskar de maskiner (tvätt/tork) som vi har och egentligen rummet också. Det är bara det att vår tvättstuga inte riktigt är en tvättstuga. Vi har nämligen byggt om ett sekelskifteshus med två lägenheter (och tvättstuga i källaren) till ett enfamiljshus och då gick det inte riktigt att lösa med tvättstuga så nu har vi integrerat badrum/tvättstuga på övervåningen där vi har våra sovrum. Det har fungerat och fungerar jättebra men om jag någon gång flyttar så vill jag ha en stor och fin tvättstuga.

Och när vi ändå är inne på det så skulle jag inte tacka nej till denna öppna spisen heller. Den är liksom husets mittpunkt, makalöst stor och sanslöst snygg.

20120926-215557.jpg

20120926-215618.jpg

Om det är någon annan som blir lika överförtjust som jag i dessa rum (och resten är lika fina) och som ska flytta till/söker hus i Skåne så ligger detta just nu ute till försäljning i Skälderviken, Ängelholm.

Annonser

One thought on “Drömmen om en tvättstuga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s